Kersttrends om uw huis dit jaar te versieren

Christmas trends

De mooiste tijd van het jaar is aangebroken, en daarmee de tijd om kennis te maken met de kersttrends: de items, kleuren en stijlen die dit jaar trendy zijn. Het aftellen begint!

Een tafel om te delen

Dit jaar nodigt de kerstcollectie ons uit om feest te vieren, om momenten te creëren om te delen en van te genieten met het hele gezin. Daarom wil je speciale aandacht besteden aan de details op de tafel. Kleed het aan met elegante accessoires om deze dag nog unieker te maken.
Een geheim: wit en rood zijn de perfecte combinatie voor deze feestdagen. En om het u gemakkelijk te maken, presenteer ik de


Nona collectie


. (Het lijkt alsof deze collectie speciaal voor mij is ontworpen, want ik ben zelf een Nona.) Ideaal om elke hoek van uw huis een feestelijk tintje te geven. Ontdek de kussenhoes, het tafelkleed, de geborduurde servetten en de schorten voor volwassenen en kinderen. De mooiste? Het is gemaakt van linnen en natuurlijk katoen.

Christmas trends

De liefste Kerstmis

Kerstmis is de perfecte tijd om tijd met je geliefden door te brengen en in alle rust te koken. Haal de kok in u naar boven en creëer familie momenten met de Vanilia set van stalen cookie cutters. Ontdek het nieuwe keukengerei dat design en functionaliteit combineert om uw desserts naar een hoger niveau te tillen.

De kleuren van dit jaar

En over kleuren gesproken, we onthullen de kleuren die dit jaar trendy zijn. Beige, witte en rode tinten zijn de hoofdrolspelers deze kerst, gecombineerd met stoffen als chenille, linnen en wol, waardoor bijzondere en gezellige sferen ontstaan die uitnodigen tot samenzijn met uw geliefden.

Duurzame decoratie

De perfecte gelegenheid om uw huis zo natuurlijk te maken als u bent. Dump de plastic ornamenten en ga voor hout en pluche met onze hangende ornamenten: Eloisa, Suze, Dempsey, Domitille en Nathaniel. Zonder twijfel is duurzame decoratie tegenwoordig essentieel.

Het item dat een trend wordt

Introductie van de nieuwe adventskalender,


Nahir


een ontwerp van het Kave Home team ontworpen om deel uit te maken van uw kersttraditie. Een zeer Instagrammable stuk dat het middelpunt van de aandacht wordt in je woonkamer. Een perfect cadeau voor u en voor de planeet, want u kunt het cadeau personaliseren en het is gemaakt van 100% katoen, zodat het jaar na jaar meegaat.
Vul uw huis met magie met onze kerstversiering.


Ontdek de hele collectie


.

Play Video about Christmas trends

Gebruik mijn kortingscode AFFLUMYLUXURY en geniet van 5% korting op uw aankopen!