Leuk je te ontmoeten! Laten we samen op avontuur gaan!

OVER LUMY

Hallo, wij zijn LuMy. We zijn een gelukkig getrouwd stel, drukke ondernemers in de luxe vastgoedwereld, foodie’s en we genieten samen van onze vrije tijd. We hebben elkaar 21 jaar geleden ontmoet en ja, het was liefde op het eerste gezicht!

Onze jeugd

Het werd snel duidelijk dat we veel overeenkomsten hadden. We zijn allebei opgegroeid in een warm nest en onze twee vaders waren zelfstandige, harde werkers. Het ontbrak de familie aan niets en dus konden we ons ook wat luxe veroorloven. Je moet er natuurlijk niet van uitgaan dat als je dat nest verlaat, de financiën zullen volgen.
Uiteraard gaat het bloed waar het niet kruipen kan en werden wij bedrijfsleiders van een industrieel schoonmaakbedrijf en van een wellness, die wij van de grond af aan hebben opgebouwd. Schoonmaken zat blijkbaar allebei in het bloed 🙂

Foodies

Myriam’s grootvader was een zeer goede en bekende kok. Dus ze is echt opgegroeid in de keuken. Haar “carrière” begon als jonge tiener achter de afwas, je moet ergens beginnen, toch? Vandaar haar liefde voor eten en koken. Ondertussen heeft ze Luc zover gekregen dat hij de afwas doet terwijl zij de keukenprinses is. Zij kookt en hij eet het, echte foodies. Haha!

Hoe gaat het verder?

Dit was natuurlijk niet hun enige interesse. Samen hebben ze al de halve wereld afgereisd: Zuid-Afrika, Caraïben, Australië, Mexico, USA, …Zo kwamen ze als Belgen in Spanje terecht na de verkoop van de bedrijven in België. Maar ze zijn nog niet met pensioen! Integendeel!
Ze zijn actief in de vastgoedwereld, verkopen

luxe onroerend goed

bij de
Costa del Sol
en
investeringsprojecten
in Andalusië met een gemotiveerde groep. Het geeft hen de kans om mensen te ontmoeten die ook van luxe houden, soms op een hoger niveau dan zij gewend zijn, maar elke keer leren zij van die ontmoetingen.

Een goed restaurant, een klein boetiekhotel, een geweldige stedentrip, een afgelegen strandtent, een geweldige mountainbikeroute, een wandeling langs het strand….. onze bucketlist is nog lang.

Wat betekent luxe voor jou?