Wat is LuMy Luxury?

You are currently viewing Wat is LuMy Luxury?

Wat is LuMy Luxury? Laten we het samen uitzoeken.

Als je het woord luxe opzoekt in de encyclopedie, zie je bovenaan staan: ‘wat mooi is, maar niet noodzakelijk’. Ik wil het woord mooi koppelen aan het woord luxe. Ja, natuurlijk kan ik leven zonder mijn Estée Lauder Double Wear foundation of ons trendy koffiezetapparaat, maar een leven met een goede foundation en een lekkere espresso in de ochtend is zo fijn. Ik zie luxe als een vorm van comfort, ongeacht de prijs. Wanneer je een dag vrij kunt nemen van je baas om naar het strand te gaan, ervaar je ook een gevoel van luxe. Voor mij betekent luxe genieten en vooral de vrijheid om te genieten. Want laten we eerlijk zijn, met een goede gezondheid geniet je gewoon wat meer van het leven.

In onze maatschappij combineren we luxe vooral met producten. Tijdens de laatste economische crisis zag je in het modebeeld dat mensen minder opvallend gekleed gingen, maar wel hoogwaardig wilden blijven. Veel mensen hadden plotseling een kleiner budget, maar wilden toch blijven genieten. Mensen gingen toen minder vaak uit eten, maar bleven dezelfde restaurants bezoeken. Hetzelfde gold voor vakanties: één week per jaar op vakantie, zolang we niet op een camping hoeven te zijn.

Dit gezegd zijnde, wat kunt u verwachten in onze “luxe blog”?
Als je over ons hebt gelezen, weet je al een beetje waar onze interesses liggen. We laten u meegenieten van onze restaurantbezoeken, hotels waar we verblijven, vakanties, auto’s waar we gek op zijn, luxe vastgoed en ga zo maar door … Maar wees voorzichtig, alles met een kritisch maar rechtvaardig oog! Deze gaan ook vergezeld van waardevolle tips, lekkere recepten (soms uit eigen keuken)
Kortom, ga met ons mee op wereldreis!

En voor u, wat betekent luxe voor u?