Sandals Resorts, een luxe romantische vakantie

You are currently viewing Sandals Resorts, een luxe romantische vakantie

Wij, LuMy, hebben altijd graag gereisd, maar we hebben een speciale band met het Caribisch gebied. Er zijn verschillende manieren om de verschillende eilanden te ontdekken, u kunt een geweldige villa of een boot huren en gaan eilandhoppen of in verschillende hotels verblijven.

Sandals Resorts

Als u houdt van all-inclusive en adults-only hotels met een geweldig serviceniveau en veel romantiek, kunt u onze tip overwegen: de Sandals Resort groep.

Deze familie gerunde resortgroep transformeerde zichzelf van een merk en een resort in Jamaica tot een van de beroemdste en meest bekroonde horecabedrijven ter wereld. Met vijf merken en 24 eigendommen in zeven landen, waaronder Antigua, de Bahama’s, Grenada, Barbados, Jamaica, Saint Lucia en Turks- en Caicos, is Sandals Resorts International de onbetwiste leider op het gebied van Caribische vakantie-ervaringen en blijft het bedrijf sterk betrokken bij de regio.

Onze vakanties

Wij hadden de gelegenheid om in verschillende Sandals hotels te verblijven in Jamaica Royal Plantation, Grande Antigua en Regency La Toc St. Lucia (Niet allemaal tegelijk, maar verspreid over 3 jaar) en elke keer vonden en vinden we het heerlijk om terug te keren naar de warme deken van toegewijde service en vriendelijk personeel die Sandals je biedt.

Sandals Resorts LuMy Luxury

Het aantal Europeanen dat u in de resorts aantreft is vrij beperkt, en omdat de Amerikaanse klant 95% van de bezoekers uitmaakt, moet u weten dat de service vooral op hen gericht is. Dus van tijd tot tijd kan dit de Europese bezoeker frustreren. Weet je, wij Europeanen eten met mes en vork, eten met gesloten mond, en schreeuwen niet zodat het hele resort ons kan horen 😉 Maar niet gevreesd, het is maar een klein puntje van kritiek. U kunt ook veel voordelen krijgen als u het personeel vertelt dat u Europeaan bent, in ons geval Belg. Het lijkt erop dat ze erg cool zijn en ze doen gewoon wat extra moeite om het ons naar de zin te maken.

Pakketten

De pakketten die worden aangeboden hebben allemaal een geweldige service, het eten is geweldig, de locaties zijn geweldig, de zwembaden zijn schoon en klaar om in te springen, de cocktails worden rijkelijk geserveerd en het entertainment is zeer goed gepland, maar niet te overweldigend. Als u wilt trouwen of uw huwelijksgelofte wilt vernieuwen, is dit een prachtige plek om dat te doen. We zouden dit doen toen we 10 jaar getrouwd waren. Ik wacht er nog steeds op ….

Het is mogelijk om allerlei uitstapjes en excursies te boeken om het eiland te ontdekken.

Zijn deze resorts voor de avontuurlijke reiziger? Nee, maar het is voor de koppels die op zoek zijn naar een romantische vakantie om te ontspannen en te genieten in een luxueuze omgeving.

Natuurlijk, als u met een catamaran de Caribische zee of de Atlantische Oceaan wilt ontdekken? Golfen? Duiken? De natuur ontdekken (regenwouden)? Dan bent u bij Sandals aan het juiste adres.

En we hebben het nog niet gehad over hun

Red Lane Spa

! Als u echt verwend wilt worden, ontspannen, u goed voelen, dan zullen de schoonheidsspecialisten en masseuses u de tijd van uw leven geven! U kunt kiezen uit een ontspannende massage, een lichaamspeeling, een gezichtsbehandeling, een pedi- & manicure en nog veel meer, alles voor hem en haar… of voor een koppel. We hebben ervan genoten!

Wij kunnen Sandals Resorts aanbevelen als u een bezoek aan de genoemde eilanden overweegt. Sandals is niet alleen een plek om te verblijven en van het leven te genieten, dit bedrijf is diep geworteld in het gebied met verschillende stichtingen die lokale gemeenschappen en mensen helpen.

Dus LuMy Luxury is fan en we kijken al uit naar een volgende reis. We moeten wat meer werken en geld sparen 🙂

Bezoek Sandals